3FM nieuws

Mysteryland uitverkocht!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mysteryland uitverkocht!

Mysteryland, het dancefestival dat op 25 augustus plaatsvindt, is helemaal uitverkocht. Maar wij hebben wel nog een paar kaarten!

Ruim 70 kunstenaars zijn op dit moment al aan het bouwen op het festivalterrein om het tot een niet te vergeten dag te maken voor alle bezoekers.

Mysteryland uitverkocht

Maar naast een mooi terrein wil je natuurlijk ook gewoon genieten van het overvolle programma. Onder andere Seth Troxler, Calvin Harris, Avicii, A-Trak, Simian Mobile Disco en afsluiters Loco Dice, A-Trak, Chuckie, Fedde le Grand en De Man Zonder Schaduw zullen te zien en te horen zijn op Mysteryland. Met zo'n programma is het natuurlijk niet vreemd dat Mysteryland uitverkocht is!

Het volledige programma inclusief tijden vind je op Mysteryland.com dus je kunt meteen beginnen met plannen. Tip: Op de areapagina's staan ook de tijden per area.

Tomorrow is a mystery

Eerder werd al bekend dat de terreinindeling dit jaar anders gaat worden. De twee nieuwe mainstages Monade (open air) en Big Top (indoor) evenals de extra shows zullen dus extra bijdragen aan de niet-verhullende naam Mysteryland.

Mysteryland kaartje winnen

Heb jij nog geen kaartje voor Mysteryland? Wij geven deze hele week kaartjes weg! Zet je radio dus aan, of beantwoord hier de prijsvraag!

Ster advertentie
Ster advertentie