3FM nieuws

De stem van Wiki

  1. Nieuwschevron right
  2. De stem van Wiki

Paul had een prangende vraag over Wikipedia. Hij wil namelijk heel graag een artikeltje inspreken en waar ga je dan heen? Naar Timur, natuurlijk!

Waar komt het gezegde 'bloemetjes en bijtjes' eigenlijk vandaan? Waarom is het 'hier' beleefd om je bord leeg te eten en 'daar' niet? Als je met een hete vraag zit die je nachten wakker houdt dan kun je altijd bij Timur Open Radio terecht.

De stem van... Wikipedia

Bij 3FM hebben de door whiskey doordrenkte, met eikenhout bedekte stem van Corton en het zoetgevooisde, warme stemgeluid van Annemieke die het gesproken woord van 3FM verkondigen. Maar niet iedere organisatie is zo gezegend. Bij Wikipedia zijn een aantal entries ingesproken door een heel herkenbare stem, zodat ook de blinden en slechtzienden alle wilde info op de site tot zich kunnen nemen.

Paul wil ook inspreken

Over dat inspreken en 'de stem' had Paul een vraag en die kwam dan natuurlijk uit bij Timur. Hij wil namelijk ook zijn one minute of fame op de megapopulaire encyclopedie...

De stem van Wikipedia - deel 1

'De stem' spreekt

Na wat grondig speurwerk van Timur en Rámon hadden ze al snel 'de stem' (Johan Bos) aan de lijn en die had wel wat praktische tips voor Paul. De ervaring druipt er vanaf.

De stem van Wikipedia - deel 2

En 3FM dan?

Johan is dan misschien wel van alle markten thuis, spreekt 'vloeiend' Spaans en heeft ongeveer 600 entries op zijn naam staan... 3FM is hij glad vergeten! Zorgen jullie ervoor dat deze binnenkort ingesproken wordt?

>> Naar de site van Timur

Timur Open Radio, elke zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur!

Ster advertentie
Ster advertentie