3FM nieuws

ICYMI: Selena Gomez remixt met Fetty Wap en Vin Diesel zingt voor Paul Walker

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Selena Gomez remixt met Fetty Wap en Vin Diesel zingt voor Paul Walker

Blijf kalm! Je hebt niets gemist. Jouw muzieknieuws vind je hier.

16.30 uur: Adele heeft het zwaar

Al bezig met je goede voornemens? Flink aan het zweten in de sportschool? Adele doet met je mee en heeft het nog niet heel erg naar haar zin tussen alle fitnessmachines. Kan jij ook wel wat extra support gebruiken? Check de ultieme sport-playlist of de goede voornemens van onze DJ's.

15.20 uur: Foals draait warm

Na een Australische tour is Foals weer terug aan deze kant van de aardbol, om zich klaar te maken voor de Europese optredens die de komende weken gepland staan. Op 4 februari staat Foals in de Heineken Music Hall in Amsterdam en daar is dit optreden van gisterenavond alvast een mooi voorproefje van!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

13.50 uur: Jack White brengt nummer vóór het White Stripes-tijdperk uit

Voordat Jack White doorbrak als gitarist van The White Stripes, de band die hij vormde met zijn toenmalige vrouw Meg White, speelde hij bij Two Star Tabernacle. Daar is nu materiaal van! Third Man Records brengt 'Itchy' uit. Zou Jack White invloeden uit zijn eigen bandje overgenomen hebben voor The White Stripes?

12.30 uur: Vin Diesel zingt eerbetoon

Inmiddels is het al meer dan twee jaar geleden dat Paul Walker overleed bij een auto-ongeluk. Kort daarna maakte Wiz Khalifa en Charlie Puth als eerbetoon aan de acteur het nummer ’See You Again'. Het werd de soundtrack voor Furious 7, de laatste film waarin Paul Walker te zien was. Zijn collega en goede vriend Vin Diesel denkt nog iedere dag aan hem, zo blijkt. Hij zong 'See You Again’ tijdens de People's Choice Awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

11.00 uur: Selena Gomez en Fetty Wap team up

‘Same Old Love’ van Selena Gomez was al te vinden op haar laatste album Revival, maar nu is er ook een remix. En die heeft ze niet alleen gemaakt. Op de tweede versie van het nummer wordt Gomez begeleid door de raps van Fetty Wap. En hoewel de eerste versie al prima in de smaak viel bij het grote publiek, kon het blijkbaar nóg beter

Ster advertentie
Ster advertentie