3FM nieuws

Paul de Leeuw bij Coen en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul de Leeuw bij Coen en Sander

"Komen wij in jouw show, kom jij in die van ons. Deal?" Zo moet het gegaan zijn, want Paul de Leeuw was dinsdag te gast bij Coen en Sander.

Paul De Leeuw schoof dinsdagmiddag aan in de Coen en Sander Show. Tijd om even ouderwets bij te beppen! Zo ontkwam hij er niet aan om antwoord te geven op de vliegensvlugge vragen, waar hij open en eerlijk antwoord op gaf.

Over de Zwarte Pieten discussie heeft Paul een duidelijke mening, die hij graag wil laten horen nu de Sinterklaasperiode achter de rug is:

Paul krijgt een hotline naar de studio, zodat hij in kan bellen als hij het niet met de DJ's eens is:

Coen en Sander in De Kwis

Een paar maanden geleden zaten Coen en Sander aan een desk in De Kwis gebroederlijk naast gastheer Paul de Leeuw. Ze werden aan een vriendschapstest onderworpen en daar bleek dat het mogelijk is een wig tussen hen te drijven. Paul de Leeuw, ooit ook DJ op 3FM, wist met het spel de twee tegen elkaar uit te spelen en dat leverde Sander een nat pak op.

>> Kijk hier hoe Coen Sander naait

Paul De Leeuw op 3FM

Nu is het alweer even geleden, maar voor de die-hard 3FM luisteraars is het als de dag van gisteren dat Paul op 3FM te horen was in de ochtenduren. Zo maakte hij in de jaren tachtig Lieve Paul, een relatieprogramma op Radio 3 dat hij samen met voormalig zendercoördinator Paul van der Lugt maakte, en werden luisteraars in het begin van de jaren negentig wakker met De Leeuw Wordt Wakker.

Paulus De Heidekabouter en Tineke Takketrol

Een terugkerend item in dat programma waren de hoorspelen van Paulus de Heidekabouter, wat later ook nog een plek kreeg in zijn televisieprogramma De Schreeuw van de Leeuw.

Ster advertentie
Ster advertentie