3FM nieuws

Bart gaat trouwen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart gaat trouwen!


3FM-DJ Bart Arens gaat zijn liefde voor zijn lieve, lieve, liefde van zijn leven vastleggen: in juni gaat hij trouwen!

Sommige mensen denken weleens dat onze 3FM-DJ's onbereikbare supersterren met enkel vreemde gewoontes zijn, maar niets is minder waar. 'Onze jongens' (en meisjes natuurlijk) zijn lekker gewoon gebleven... Ze ontmoeten leuke mensen, worden verliefd en stappen uiteindelijk in het huwelijksbootje...

Bart Arens stapt in het huwelijksbootje

Zo ook Bart Arens. Op donderdagmiddag 29 april gooide hij de schuif met mierzoete muziek open en schraapte diep zijn keel, want hij had 'een mededeling': hij stapt met zijn lieve vriendin Anneloes in het huwelijksbootje! Op 5 juni bezegelen ze hun liefde met een spectaculaire trouwerij.

Romantisch!

Voor het aanzoek had hij zijn vlam 'ontvoerd' naar de stad van de liefde, maar om daadwerkelijk op één knie te gaan ónder de Eiffeltoren was een te groot cliché. Wat doe je dan? Dan vraag je haar er gewoon vlak naast ten huwelijk. Origineel, romantisch en superleuk... ze kon het aanzoek van Bart natuurlijk niet weigeren!

Speciaal voor haar draaide hij een plaatje. Geen glijerig of zoet nummer, maar een knalplaat van Fedde Le Grand, want Bart weet als geen ander dat zijn lover daar het meeste van houdt.

Gefeliciteerd, Bart!

Ster advertentie
Ster advertentie