3FM nieuws

Pharrell Williams maakt nieuwe plaat met Adele

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell Williams maakt nieuwe plaat met Adele

Pharrell Williams zit op dit moment in de studio met Adele om te werken aan haar nieuwe album 25. De zangeres heeft alleen nogal weinig tijd voor haar nieuwe plaat, want het moederschap vergt nogal wat tijd.

(Foto: Bullet-Ray van Olphen)

Adele beviel in oktober 2012 van een zoontje. Sindsdien werkt ze wel aan haar nieuwe album, maar gaat het allemaal een stukkie langzamer. Zo lijkt niemand echt precies te weten wanneer de nieuwe plaat verschijnt.

20 tot 32 minuten

Veel tijd heeft Adele niet, zelfs niet voor superster Pharrell Williams:

"Ze komt binnen en zegt: 'Oké jongens, ik open mijn agenda voor twintig minuten'. En dan heb je dus 20 minuten, misschien met geluk 32, om aan de slag te gaan. Ze geeft je alles wat ze heeft, sluit het weer af en vertrekt weer, op pad met haar prachtige zoon. En zo hoort het eigenlijk ook."
- Pharrell Williams tegenover The Mirror

Bewondering

Het mag dan allemaal wat langer duren met Adele's nieuwe album, Pharrell heeft toch enorme bewondering voor de zangeres. "Ze kan geweldig schrijven. Als je luistert naar haar album, hoor je het leven in de muziek: je hoort de muziek ademen."

Pharrell Williams is niet de enige grote naam die samenwerkt met Adele: ook Phil Collins draagt zijn steentje bij aan 25. De geruchten gaan al een tijdje dat ook Lady Gaga meewerkt aan de plaat. Het nieuwe album van Adele komt naar verwachting dit najaar uit. Maar pin ons er niet op vast natuurlijk.

(Foto: Ben Houdijk)
Ster advertentie
Ster advertentie