3FM nieuws

Mister and Mississippi speelt emotionele plaat bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Mister and Mississippi speelt emotionele plaat bij Giel

Met de emotionele single 'We Only Part To Meet Again' onder hun arm, kwam Mister and Mississippi langs bij Giel. Daar zit nogal een verhaal achter.

(Foto: Raymond van Olphen)

De titeltrack van het tweede album van Mister and Mississippi, 'We Only Part To Meet Again', is nogal een emotionele single. Even geleden mochten we bij 3FM Online de clip primeuren.

Eerbetoon aan overleden moeder

Het liedje (en de bijbehorende clip) gaat over het missen van iemand die er niet meer is. In dit specifieke geval zingt Maxime een eerbetoon aan haar overleden moeder. Muziek maakt emotie los, blij of treurig. We vroegen toen ook DJ's Gerard Ekdom en Wijnand Speelman naar platen waar zij een mooie herinnering van kregen aan iemand die niet meer leeft.

>> Lees het hele verhaal rondom 'We Only Part To Meet Again'

'We Only Part To Meet Again' live

In het begin vond Maxime het nog moeilijk om deze plaat live te spelen, maar inmiddels kan ze - gesteund door de band - de plaat met een gerust hart spelen. Dat deed de band dan ook bij Giel live op De Speelplaats.

Taylor Swift in 'Style' coveren

Na hun eigen single, coverde de band in hun eigen stijl 'Style' van Taylor Swift. Ineens blijkt het een gevoelige, mooie plaat. Alleen Mister and Mississippi kan dit in deze sound. Mooimooimooi.

Ster advertentie
Ster advertentie