3FM nieuws

Effe Ekdom ook op vrijdag op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Effe Ekdom ook op vrijdag op 3FM

Gerard neemt in het nieuwe jaar elke doordeweekse dag de lunch voor zijn rekening. Vanaf 1 januari lunch je ook op de vrijdag met Effe Ekdom.

Je vrijdagmiddag zal nooit meer hetzelfde zijn. Op 7 november maakte Claudia bekend dat ze vanaf januari 2015 het stokje van de lunchshow op vrijdag overdraagt aan Gerard Ekdom.

Effe Ekdom blijft ook op vrijdag Effe Ekdom

Gerard heeft er enorm veel zin in en gaat in het nieuwe jaar je vanaf de lunch al een klein beetje het weekend in helpen. Effe Ekdom blijft gewoon Effe Ekdom met alle bijbehorende items, maar op vrijdag met een klein einde-van-de-week-sausje op je boterham.

Gerard neemt het (selfie)stokje van Claudia over op vrijdagmiddag

Claudia heeft grote plannen

Dit betekent dat Claudia op 12 december haar laatste Claudia D'r Op maakt (dit omdat daarna de uitzendingen rondom 3FM Serious Request beginnen) op 3FM en - voorlopig - stopt met het maken van radio. Zendermanager Wilbert Mutsaers: "Claudia maakt al jaren een heel succesvol programma op 3FM en kleurt dat in op een unieke manier, met veel humor, bijzondere verhalen en unieke karakters. Claudia heeft plannen, grote plannen, en daar gaat ze nu met veel energie aan werken. Wij wensen haar daarbij plezier en succes. De 3FM luisteraars gaan vermoedelijk de muziek van Barbra Streisand en de verhalen van de Breijstaete op de 3FM vrijdagmiddag missen, maar krijgen Gerard Ekdom met zijn programma Effe Ekdom, goede muziek en fantastische humeur ervoor terug."

>> Meer over het vertrek van Claudia

>> Naar de site van Effe Ekdom

Vanaf januari 2015 elke maandag t/m vrijdag tussen 12 en 14 uur Effe Ekdom op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie