3FM nieuws

Sonnentanz beste studiemuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Sonnentanz beste studiemuziek

Sonnentanz van Klangkarussel is de popplaat waarop je het beste kunt leren, volgens 3FM-dj Paul Rabbering. De afgelopen week ging Paul samen met een deskundige en zijn luisteraars op onderzoek uit naar de 3FM muziek die de beste studie- en werkresultaten oplevert.

Je hoort Paul Rabbering over het geheim van Sonnentanz:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De start van de eindexamens was voor Paul Rabbering de aanleiding om de afgelopen week Pauls Braintraining in het leven te roepen en het over slimme leer- en werktechnieken te hebben. En met welke muziek je nu het best kunt studeren en werken! De hele week heeft de presentator in zijn uitzendingen deze technieken besproken met Jerre Lubberts van World of Minds. In RabRadio zijn mindmappen, geheugentraining, begrijpend snellezen en de pomodoro-techniek behandeld. Deze technieken versterken elkaar als ze, op de juiste manier, in combinatie worden toegepast.
De luisteraars van RabRadio konden voor het experiment naar worldofminds.com/rabradio gaan, waar ze de verschillende technieken konden oefenen met muziek op de achtergrond. Er kon worden gekozen uit drie vooraf vastgestelde 3FM-nummers: Lights van Ellie Goulding, Another Love van Tom Odell en Sonnentanz van Klangkarussel. Bovendien kunnen de luisteraars (nog steeds) op die pagina instructiefilmpjes volgen en zich voor webinars opgeven op het gebied van de leertechnieken.
Ster advertentie
Ster advertentie