3FM nieuws

Laura Jansen en Fit nemen 'Stapje Terug' op

  1. Nieuwschevron right
  2. Laura Jansen en Fit nemen 'Stapje Terug' op

Laura Jansen en Fit hebben samen Fits track 'Stapje Terug' opnieuw opgenomen. Bekijk de making of video.

Amsterdamse rapper Fit (echte naam Glen Faria) is met singer/songwriter Laura Jansen de studio in geweest. Ze hebben samen 'Stapje Terug (Remix)' opgenomen. Bekijk onder aan dit bericht de making of video van deze bijzondere samenwerking.

Laura Jansen en Fit doen samen 'Stapje Terug'

'Stapje Terug' staat op Glen Faria, het solo debuutalbum van Fit, dat eerder dit jaar (2013) uitkwam. Laura Jansen was zo enthousiast over het nummer, dat de twee besloten samen de studio van duo Morgan Avenue in te duiken en een nieuwe versie op te nemen.

Laura en Fit over elkaar

In de video vertelt Fit dat hij Laura voor het eerst live zag op de 3FM Awards. "Ze zat in haar eentje achter de piano, daar zong ze een liedje en toen was ik meteen verkocht. Toen dacht ik 'Zij is echt verschrikkelijk goed'".

Laura Jansen is op haar beurt ook onder de indruk van Fit. "Glens muziek gaat qua onderwerp veel dieper dan heel veel hiphop wat ik ken."

Plannen met 'Stapje Terug'

De twee weten nog niet precies wat ze van plan zijn met het liedje. Laura wil daar ook niet te veel mee bezig zijn want dat legt te veel druk op het project, 'maar' zegt Fit 'volgens mij gaan we wel iets heel tofs ermee doen'.


Making of van 'Stapje Terug (Remix)'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie