3FM nieuws

ICYMI: Nieuwe track Disclosure, derde concert Muse in Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Nieuwe track Disclosure, derde concert Muse in Ziggo Dome

Een cover van Justin Bieber, ga er maar aan staan. En zo was er nog wel meer nieuws op deze donderdag 24 september.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

16:09 uur: EODM album streaming

Het album van de quasi hardrockers is uit! De niet-zo-metal Eagles of Death Metal hebben hun album streaming aangeboden op NPR. Zipper Down, zoals het album heet, komt officieel pas 2 oktober uit, maar the sooner the better. Eerder brachten ze een komische preview uit, die hier te zien is. Het duo zegt zelf:

"Allow us to rock you to sleep (and/or wake you up) with a first listen of the entire "Zipper Down" album. Thanks for the kind words, NPR Music.

Happy listening, y'all!"

13:58 uur: De nieuwe Adele

Muziekland speculeerde al een tijd over het hoe en wat van Adele's nieuwe album, maar er is een definitieve datum voor de release. Of tenminste, daar lijkt het wel op. Goed nieuws: we hoeven nog maar twee maanden te wachten! Adele's derde album, 25 genaamd, komt uit op 20 november 2015. De eerste single zal begin november verschijnen.

12:00 uur: Drie keer is scheepsrecht voor Muse

Haal maar een extra setje oordopjes uit de kast, want Muse kondigt vandaag een derde concert aan in de Ziggo Dome! De mannen komen niet alleen op 9 en 10 maart naar Amsterdam, maar ook op maandag 7 maart. De eerste twee avonden verkochten binnen een mum van tijd uit. De kaarten voor dit concert gaan morgen (vrijdag 25 september) om 12:00 uur in de verkoop. Wij doen ook een duit in het zakje: Timur en Rámon geven morgen 1x2 kaarten weg voor dit concert, tijdens het eerste uur van Superrradio. Luisterrren dus!

11:16 uur: Disclosure met Lorde

De hints vlogen als vogeltjes door je Twitterfeed, maar nu is 'ie er echt: 'Magnets' van Disclosure in samenwerking met Lorde. Het trio hintte al eerder dat de song eraan zat te komen, en toen ze overspoeld werd door fans die naar de track vroegen, lieten ze het horen via Beats 1. Vandaag (op 24 september) is de track officieel uitgekomen.

Het nummer is te beluisteren via Spotify. Je geduld wordt niet lang meer op de proef gesteld: morgen komt het nieuwe Disclosure album Caracal uit, met onder andere 'Holding On', 'Omen' en 'Hourglass'.

10:05 uur: Chvrches coveren Bieber's monsterhit

Tegen alle verwachtingen in werd 'What Do You Mean?' van Justin Bieber een monsterhit. Het nummer verscheen al op 1 in de U.K. Single Charts, en behaald ook in onze eigen Mega Top 50 een nummer 1 plek. Chvrches besloot van de gelegenheid gebruik te maken en coverde het succesvolle nummer in de Live Lounge. De steun van Michiel Veenstra hebben ze in ieder geval al in the pocket.

Ster advertentie
Ster advertentie