3FM nieuws

Nielson zingt Timurs boodschappenlijstje

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson zingt Timurs boodschappenlijstje

Nielson speelde woensdag 7 januari zijn nieuwe single 'De Kleine Dingen' live op De Speelplaats bij Timur en Rámon in de Ochtendshow!

(fotograaf: Bart van der Putten)

Heb je eenmaal één van Nielsons vrolijke liedjes op de radio voorbij horen komen? Dan zit het nummer geheid de hele dag in je hoofd. Dat was woensdag 7 januari ook het geval, want toen staat de Nederlandse singer-songwriter op De Speelplaats! Hij zong niet alleen zijn nieuwe single, maar hij speelde als bonustrack een nieuw nummer 'Maak Me Af' en wist ook een liedje te maken van Timurs boodschappelenlijstje.

Nielson

Niels Littooij, a.k.a. Nielson, begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie en deed in 2012 mee aan het eerste seizoen van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Zijn eerste single, 'Beauty & De Brains', kwam in 2013 uit en werd meer dan 20.000 keer gedownload. Daarna wist hij hits te scoren met 'Hoe', samen met Miss Montreal, en 'Sexy Als Ik Dans'. Zijn laatste single is 'De Kleine Dingen', die ook op Nielsons debuutalbum Zo Van Ah Yeah staat.

Nielson - 'De Kleine Dingen'

Nielson - 'Maak Me Af'

Nielson hertaalt 'Wrapped Up' van Olly Murs

Nielson zingt Timurs boodschappenlijstje

Nielson waardeert de kleine dingen

Ster advertentie
Ster advertentie