3FM nieuws

Domien's vriendin wordt hélemaal gek tijdens winst Sanne Wevers

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien's vriendin wordt hélemaal gek tijdens winst Sanne Wevers

De sportkoorts heeft 3FM bereikt, met name in huize Verschuuren. Caroline, de vriendin van 3FM-DJ Domien Verschuuren, schreeuwde Sanne Wevers hoogstpersoonlijk naar de gouden medaille!

Maandagavond 15 augustus zaten vele sportliefhebbers aan de buis gekluisterd: de Nederlandse turnster Sanne Wevers kwam in actie op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Een van die liefhebbers is Caroline, de vriendin van 3FM-DJ Domien Verschuuren. Zij tweette mee tijdens de oefening van Sanne, maar voorzag de uitzending ook van haar eigen commentaar. Zó hard dat de buren meegenoten en Domien het de moeite waard vond om het live uit te zenden op 3FM. Check hier hoe dat klonk...

Hey buurman...

Je hoort het, dat ging er pittig hard aan toe. Caroline had het zelf al door, maar kreeg ook nog eens een felicitatie van de buurman. Domien tweette het bewijs.

Dit gebeurt vaker

Ze lijkt dus een turnliefhebber in hart en nieren, al van jongs af aan. We vroegen Domien hoe diep die liefde zit.

"Ha, waar moet ik beginnen! Turnen is haar leven. Ze weet alles. Ze kijkt ook alles, van kwalificaties tot medaillemomenten. Caroline en turnen is als Bassie en slagroomtaartjes, als Lil'Kleine en Moët champagne."

Wordt Domien nu iedere wedstrijd gedwongen om mee te kijken? Nee, maar hij kijkt wel veel mee. #goodguy

"Ik zou naar boven kunnen gaan, maar da's minder gezellig. Ze vertelt me wel alles wat ze weet! En als ik niet luister, vertelt ze het iemand anders. Of ergens anders."

Tweet, tweet, tweet

Gewoon omdat het kan... Hier een klein overzicht van wat Sanne Wevers met een turnliefhebster doet. Mooi toch!

Ster advertentie
Ster advertentie