3FM nieuws

Frans Bauer feestelijk en FraGIEL

  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Bauer feestelijk en FraGIEL

De vrolijkste volkszanger van Nederland samen met zijn vaste begeleidingsorkest de Holland Showband, live bij Giel!

Je kunt zeggen wat je wilt over Frans Bauer, maar zodra hij binnenstapt is het gezellig. Dinsdagochtend (17 oktober) was hij bij Giel en zette de tent op z'n kop met zijn grappen, grollen en twitteractiviteiten. En natuurlijk met zijn optreden; In de originele polonaise-uitvoering, zijn nieuwe track ‘Mijn Hart Gaat Zo Tekeer’ en een fraGIELe versie van zijn hit ‘Heb Je Even Voor Mij’.

Frans Bauer twittert!

Er waren al meerdere nep-Frans Bauers op twitter. Op aandringen van zijn zoon is de echte Frans sinds een paar dagen nu ook op twitter te vinden. De enige echte Frans is @fransbauer_ . Frans begon de ochtend bij Giel met nog geen 100 volgers en ging naar huis met meer dan 1500! Hij heeft duidelijk wat harten veroverd met zijn optreden.

Nieuwe album

Frans komt 28 oktober met een nieuwe album. Hij heeft het samen met een goede vriend van hem, producer Laurens van Wessel, gemaakt. Het is het meest persoonlijke maar ook het gezelligste Bouwer-album aller tijden, volgens de vrolijke Frans. Een eerste voorproefje hoorde je live bij Giel.

'Mijn Hart Gaat Zo Tekeer', live

Frans zijn hart ging tekeer en zijn Hollandse Showband ook:

‘Heb Je Even Voor Mij’ FraGIEL

Frans vond het nog al wat, fraGIEL optreden, maar hij ging ervoor:

Ster advertentie
Ster advertentie