3FM nieuws

Check de geniale nieuwe video van De Staat

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de geniale nieuwe video van De Staat

Kernwoorden: prettig gestoord. Strakke gouden broekjes. Crazy eyes. Karaoke. Maar vooral héél veel slowmotion.

Het gaat om een muziekvideo voor de ex-3FM Megahit 'Make The Call, Leave It All'. Vijf grown-ass men die zichzelf toch wel redelijk hard voor schut zetten en er nog mee wegkomen ook. We houden ervan!

Less is more

De video gaat verder waar 'Peptalk' stopte en is met minimale middelen in elkaar gefietst. En toch is het wel echt een van de grappigste dingen die je vandaag gaat zien! Torre vertelt hoe de video tot stand kwam:

"De video is tijdens onze tour geschoten. We hadden niet veel tijd, dus we moesten het doen met minder dan een uurtje dansen voor een groen scherm. Na twee takes verdraaide ik m'n knie, dus dat was vrij klote. Maar eigenlijk hadden we alles wat we nodig hadden: vijf idioten die dansen in slowmotion. What more do you need?

Daarna heb ik de video zitten editen in de tourbus, op weg naar concerten. Zoals je kunt zien heb ik er wel lol mee gehad. Karaokevideos zijn zó underrated!"

Wist je trouwens dat De Staat genomineerd is voor drie 3FM Awards? Beste Rock, Beste Album en Beste Live Act. Stemmen doet u hier. Anyway... Genoeg geluld, tijd voor de video.

De Staat - 'Make The Call, Leave It All'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie