3FM nieuws

Help! Neiske zoekt die ene leuke jongen uit Madrid

  1. Nieuwschevron right
  2. Help! Neiske zoekt die ene leuke jongen uit Madrid

Kom je in het vliegtuig de jongen van je dromen tegen, vergeet je zijn nummer te vragen. Dom! Het overkwam Neiske en nu is ze op zoek naar die ene veel te knappe knul die ze in Madrid tegenkwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Noot van de redactie: Zet eerst deze liefdesklapper aan voordat je verder leest. Love is in the air!

Domme Neiske

Soms laat je een kansje schieten en heb je een beetje spijt achteraf. In Neiskes geval heeft ze driedubbel spijt, want ze liet haar kans op liefde DRIE KEER schieten... In het vliegtuig naar Madrid zag ze een leuke jongen, liep hem vervolgens in Spanje weer tegen het lijf en zat op de terugvlucht ook weer in hetzelfde toestel te zwijmelen. En dan vraagt ze toch zeker wel naar zijn nummer? Ja toch? Zeg alsjeblieft ja? Nee. Dat deed ze dus niet.

Spread the word, spread the love

Gelukkig is daar SuperDomien to the rescue. Via Instagram en zijn avondshow Dit Is Domien helpt hij Neiske met het zoeken naar die ene ware liefde (dat laatste hopen we vooral). Ken jij of ben jij deze Nederlandse Madrid-ganger op het witte paard? Help dan mee om Neiske en haar droomman te herenigen. Sharing is caring!

Check de Instagram-post van Domien voor het complete signalement:

Gezocht! Ken of ben jij deze jongen? Laat je horen, want de charmante Neiske (23jr) is naar je op zoek! Sharing = caring. ???? #3FM

Een foto die is geplaatst door Dit is Domien (@ditisdomien) op 19 Mei 2015 om 5:19 PDT

Ster advertentie
Ster advertentie