3FM nieuws

De Mediamolen: Mark helpt je het weekend door!

  1. Nieuwschevron right
  2. De Mediamolen: Mark helpt je het weekend door!

Wéér een weekend waarin we met zijn allen worden verzocht om thuis te blijven. Thuisblijfconnaisseur en 3FM-dj Mark v/d Molen helpt je het weekend van 12 t/m 14 juni door!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bridget Jones’ Baby

Vanaf 8 juno op een Netflix-account bij jou in de buurt: Bridget Jones’ Baby. Onze favoriete Bridget is druk bezig met het opbouwen van een carrière, maar blijkt dan zwanger te zijn. De grote vraag is (uiteraard): maar van wie dan?! Mark streept er alvast een paar voor je af.

Zweden Doen Het Anders

In Zweden kennen ze een totaal andere aanpak van het coronavirus dan wij in Nederland hanteren. In deze eenmalige documentaire gaan Sander Schimmelpenninck en Thomas Erdbrink op onderzoek uit. Want, waarom doen de Zweden dat zo anders? We hebben het gecheckt, de documentaire hoeven we niet zelf in elkaar te zetten, zoals andere Zweedse meubelgiganten dat wel doen. Hebben wij Nederlanders dan weer voordeel van!

Céline Dion

Dit weekend zou Céline in onze Nederlandse Ziggo Dome staan. Niet één, niet twee maar DRIE keer. Uiteraard had Mark golden circle tickets, dus die is net zo verdrietig als jij. Gelukkig heeft hij een aantal tips om de pijn te verzachten. Zo kan je naar een Lifetime documentaire kijken, is er een concert gefilmd en integraal op YouTube gezet én kan je Céline Dion bewonderen in Deadpool 2. En zeg nou zelf, dat is toch een héle bijzondere verschijning?

O.J. Simpson: Made In America

Op NPO+ is de vijfdelige documentaire O.J. Simpson: Made In America te zien. Een indrukwekkende docuserie waarin de hele levensloop van O.J. Simpson wordt getoond, waardoor er meteen een boekje opengaat over de Amerikaanse geschiedenis. De “film” duurt 8 uur, maar weet je al die tijd geboeid te houden. De zaak én de onwaarschijnlijke vrijspraak van de footballspeler laten het licht vallen op de grote verschillen tussen zwart en wit, de blanke elite en al hun verschillen.

GAmes

Moving Out

Oefenen met verhuizen? Het spel ‘Moving Out’, geschikt voor de Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One én de PC, helpt jou daarmee! In de game is het de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd een huis leeghaalt, en dat met je partner. Volgens Mark heb je in de eerste 5 seconden al ruzie, dus een relatietest it issss.

Mortal Kombat 11: Aftermath

De bloederige vechtgame gaat inmiddels al een tijdje mee, maar Mortal Kombat heeft sinds een aantal maanden editie nummer 11 uitgebracht. Mark vindt hem goed genoeg om hem alsnog aan te raden in de nieuwste Mediamolen, dat zegt wel genoeg. De game kent een nieuwe verhaallijn, veel plottwists en nieuwe krijgers. Daarbij is er muziek van Dimitri Vegas, die verantwoordelijk is voor de titelsong: ‘You’re Next’.

Ster advertentie
Ster advertentie