3FM nieuws

3FM Presents: Lenny Kravitz in de Ziggo Dome

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Presents: Lenny Kravitz in de Ziggo Dome

He's gonna go our way! Lenny Kravitz staat woensdag 19 november in de Ziggo Dome en 3FM is erbij. Jij ook? Doe dan verslag via de 3FM-app.

Lenny Kravitz, de nimmer ouder wordende rocker van 50, staat 19 november in de Ziggo Dome voor een 3FM Presents concert, als onderdeel van zijn wereldtournee. Heb jij een kaartje weten te bemachtigen? Doe dan verslag van het concert via de 3FM-app!

Doe verslag via de 3FM-app

Ben jij er vanavond bij in de Ziggo Dome? Word dan concertverslaggever voor 3FM en laat de thuisblijvers weten hoe het was! Stuur je foto's, selfies, audiofragmenten en berichtjes in via de 3FM-app en kom daarmee op de radio, tv en website. En wie weet belt één van onze DJ's je na het concert op om live op de radio jouw verhaal te horen.

>> Klik hier voor meer info

Tiende studioalbum van Lenny Kravitz

Kravitz komt dit jaar met zijn tiende studioalbum, Strut, waarop zijn nieuwe single 'The Chamber' te vinden zal zijn. Het is zijn eerste album sinds 2011, toen Black And White America uitkwam.

Omvangrijke carrière

Door de jaren heen heeft de multi-instrumentalist wereldwijd al meer dan 38 miljoen albums verkocht en tourde hij in zijn ruim 20 jaar omvattende carrière langs alle grote concertzalen en festivals. Ook de laatste jaren deed Zo speelde hij in 2011 nog op North Sea Jazz en rockte hij in 2008 nog in het Goffertpark in Nijmegen tijdens Rock In Park.

Ster advertentie
Ster advertentie