3FM nieuws

Mr. Polska mocht 'Ravotten' in de ballenbak

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Polska mocht 'Ravotten' in de ballenbak

Als het is wat het is dan is dat wat het is! Mr. Polska kwam op maandag 9 februari langs bij Roosmarijn in 3voor12 Radio.

(Fotograaf: Timo Pisart)

We kunnen er niet omheen! Op 13 februari komt Mr. Polska's tweede album $NOLLER uit. Het nieuwe album bevat dertien nummers, waaronder 'Ravotten', het nummer dat hij opnam met Ronnie Flex. De single was DJ Favorite van zowel Roosmarijn als Domien. Roosmarijn kijkt zelfs zo uit naar de nieuwe plaat, dat ze het album tipt voor meestbelovende albums van 2015.

Ballenbak

Mr. Polska vertelde Roosmarijn in 3voor12 Radio een hoop over zijn nieuwe album. Daarnaast deed Dominik Wlodzimierz Groot (zo heet Mr. Polska eigenlijk) zijn laatste hit live vanuit, jawel, een ballenbak! Roosmarijn heeft er zo voor gezorgd dat Mr. Polska echt kon 'Ravotten' en hij beloofde meteen de boel flink te slopen. Het was dus een goed feestje in de studio!

Mr. Polska

Op driejarige leeftijd verhuisde Mr. Polska van Polen naar Nederland. Zijn eerste enorme hit scoorde hij met 'Vinger Op De Klitter'. Zijn debuutalbum Waardevolle Gezelligheid uit 2012 staat vol aanstekelijke raps. Op 13 februari 2015 komt dus het nieuwe album van Mr. Polska uit, waarin hij meer de kant van de R&B opgaat.

Primeur

Roosmarijn had ook een primeur te pakken: zij mocht voor de eerste keer 'Discodochter' laten horen! Het nummer staat op het nieuwe album $NOLLER van Mr. Polska, en hiervoor werkte hij samen met niemand minder dan Frans Duijts. Of de volkszanger en de energieke Polska wel samen gaan? Ja hoor! Luister maar:

Mr. Polska & Ronnie Flex - 'Ravotten' live vanuit de ballenbak

Ster advertentie
Ster advertentie