3FM nieuws

Gastvlog #4: Publishing-tips voor muzikanten

  1. Nieuwschevron right
  2. Gastvlog #4: Publishing-tips voor muzikanten

Ben je beginnend muzikant en nieuwsgierig naar de wereld van publishing? Check dan deze tips van Aron van der Ploeg, eigenaar van uitgeverij The Missing Sync!

Aron van der Ploeg (The Missing Sync)

Hoe kom je bij een publisher terecht? En vooral: hoe vind je de juiste? Wij vroegen Aron van der Ploeg, eigenaar van uitgeverij The Missing Sync, een paar tips op camera op te lepelen.

Em wie is die Aron eigenlijk?

Aron van der Ploeg startte zijn muzikale carrière als drummer en toetsenist in diverse bands. Na de opleiding Musicology aan de UVA en een opleiding Lichte muziek & Jazz besloot hij muziek en beeld te combineren. Dit deed hij door aan de slag te gaan bij een productiebedrijf voor reclame- en televisiemuziek.

In 2004 richtte hij samen met partners van boekingsbureau Agents After All en uitgever Pennies from Heaven The Missing Sync op. The Missing Sync is uitgever van onder andere Kris Berry, Sunday Sun, Splendid, The Brahms en The Indien en heeft muziek gemaakt voor internationale TV-series als Suits, Shameless, NCIS en Down Dog en commercials van Heineken, Volkswagen, Martini en IKEA.

Gastvlog #4: Publishing tips

Ster advertentie
Ster advertentie