3FM nieuws

Harry Styles kiest voor zichzelf in 'Lights Up'

  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles kiest voor zichzelf in 'Lights Up'

Harry Styles bracht vorige week voor het eerst in twee jaar nieuwe muziek uit. Zijn single 'Lights Up' hoor je nu op 3FM!

Lights Up

Voor zijn debuutalbum koos Harry voor een wat klassiekere seventies rock sound, maar die lijkt hij in 2019 weer te laten vallen. 'Lights Up' klinkt meer als pop met een melancholische en wat zweverige ondertoon. Fans denken dat Styles in dit nummer zijn biseksualiteit aankaart (o.a. omdat hij de track uitbracht op Coming Out Day en hij zinnen als 'step into the light, I'm not ever going back' gebruikt).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seks, verdriet en psychedelica

"It's all about sex and feeling sad," dat is wat Harry eerder al verklapte aan Rolling Stone over zijn volgende album. Tijdens het maken ervan snoepte hij regelmatig van wat magic mushrooms om de creativiteit op gang te krijgen: "We'd do mushrooms, lie down on the grass, and listen to Paul McCartney’s Ram in the sunshine." Daar moét haast wel een goed album uit komen.

Zin in meer?

Abonneer je dan op 3FM Now Playing, waar je de beste muziek van dit moment vindt. Van Yungblud naar King Princess, Dominic Fike en Lana Del Rey!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie