3FM nieuws

Rapper DMX gaat in rehab op TV

  1. Nieuwschevron right
  2. Rapper DMX gaat in rehab op TV
Het Amerikaanse reality TV programma Celeb Rehab, gaat net iets verder dan andere programma's. Celebs die voor het oog van de camera afkicken.
Wat bezielt je om mee te doen aan Celeb Rehab, het Amerikaanse reality programma, dat al twee seizoenen achter de rug heeft? Lonkt geld, hernieuwde roem, of een herwonnen goede gezondheid? Als het om het laatste zou gaan, is het helemaal nergens voor nodig om voor de camera af te kicken. Dus geld en roem zullen als worstjes aan een stok voor de neuzen van de celebs gehouden worden.

Mooie TV

Het stemt treurig: de vale, vergane glorie van deze Amerikaanse 'sterren' samen met het dramatische aspect van een verslaving. Maar het zal wel mooie TV opleveren, moeten de Celeb Rehab makers gedacht hebben.

DMX

Voor het komende seizoen hebben ze een dikke vis aan de haak weten te slaan: Rapper DMX gaat meedoen aan het derde seizoen. Hij zal proberen van zijn drugsverslaving af te komen.

Celebs

In de eerste twee seizoenen van de show werden sterren als Daniel Baldwin, Brigitte Nielsen en voormalig Guns N' Roses-drummer Steven Adler behandeld voor hun verslavingen. Echt heel succesvol is het programma niet; veel sterren vervielen na de serie in hun oude gewoontes.
Ster advertentie
Ster advertentie