3FM nieuws

Drukke vrijdagochtend

  1. Nieuwschevron right
  2. Drukke vrijdagochtend
Vrijdagochtend, de één na laatste ochtend van de Serious Request actie is op z'n minst vruchtbaar te noemen! Maar liefst 4 BN'ers lieten van zich horen en zette zich in voor de actie.Robert ten Brink
Robert kwam buurten in het glazen huis en bood een klein exemplaar van de 'all you need is love' caravan aan. Deze heeft altijd op de tafel gestaan in de échte caravan van 'all you need is love'. De mini caravan is voor de hoogste bieder op de veiling.

Wendy van Dijk
Giel werd vanmorgen blij verrast met een telefonisch bezoekje van 's lands 'leukste bekende moeder' Wendy van Dijk. Haar hart kwam behoorlijk in actie, ze doneerde maar liefst 300 euro voor Congo!

Wolter Kroes
De 'Giel Mobiel' ging af bij Wolter Kroes. Hij is de laatste die z'n zweet heeft toegevoegd aan 't knalroze mobieltje, want 't felbegeerde telefoontje komt per koerier terug naar 't glazen huis. Lee Towers, Paul Verhoeven, Rita Verdonk, Brainpower, Albert Verlinde, Brace, Giel's moeder en vele anderen hebben 'm reeds in bezit gehad. Ben jij de toekomstige eigenaar? Bied gul op de veiling!

Lange Frans
Lange Frans werd vroeg uit z'n bed geblazen door de megafoon van Filemon. Ondanks het vroege tijdstip was er weinig van Frans z'n ochtendhumeur te merken. Hij rapte voor het goede doel en bood tevens iets extra's aan voor de veiling: z'n gouden 'bling bling' horloge... het klokkie is te vinden op de veiling!

Bied op de Giel Mobiel
Bied op het horloge van Lange Frans
Bied op de 'all you need is love' caravan/>
Ster advertentie
Ster advertentie