3FM nieuws

Dit zijn de 5 leukste Mama Appelsapjes van het afgelopen jaar

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de 5 leukste Mama Appelsapjes van het afgelopen jaar

"Mama say, Mama sa, Mama Appelsap." Je kent het vast wel, dat je naar een nummer luistert en je hoort iets heel anders in de tekst dan wat de artiest eigenlijk zingt. HUH? 3FM-dj Timur zag daar wel iets moois in en bedacht het concept ‘Mama Appelsap’. En die term is inmiddels een heel eigen leven gaan leiden. Ook het afgelopen jaar kwamen er weer genoeg mooie, hilarische en smerige matches voorbij. Dit is een greep uit de leukste Mama Appelsapjes van het afgelopen jaar.

Kinderen voor Kinderen - 'Gi-ga-groen'

Wie is er niet mee opgegroeid? De typische Gooise 'r' en brave danspasjes maakt Kinderen voor Kinderen een van de meest iconische tv-programma's uit de Nederlandse geschiedenis. Maar overal zit een keerzijde aan. Want in het kinderliedje 'Gi-ga-groen' lijken de nette kinderen uit Hilversum toch écht te zingen: "Met twee tieten in het bos zoek de sporen van een vos."

Video niet beschikbaar

Swedish House Maffia ft. The Weeknd - 'Moth To A Flame'

De ex-3FM Megahit 'Moth To A Flame' is natuurlijk een prachtige plaat. Door de volgende video zijn we erachter gekomen bij welke supermarkt The Weeknd het liefst zijn boodschappen doet. Op drie minuten zegt de Canadese zanger namelijk: "Where it truly lies, In de ALDI."

Video niet beschikbaar

Kriss Kross Amsterdam. Ronnie Flex & Zoë Tauran - Adrenaline

De hit-machines van Kris Kross Amsterdam flansen met de ene na de andere sample van een oude klassieker, een enorme hit in elkaar. Dit keer is dat 'Everytime We Touch' waar Cascada in 2006 wereldwijd succes voor ontving. In deze remake horen we alleen iets heel aparts uit de mond van zangeres Zoë Tauran: "Wil meer van je lul."

Video niet beschikbaar

S10 - 'De Diepte'

Daar stond ze dan, op dat grote podium in Turijn. Zonder enige poespas: gewoon S10 en het mooie 'De Diepte'. Wij bieden alvast onze excuses aan, want na het bekijken van onderstaande video, zul je het nooit meer anders horen. S10 heeft namelijk aan heel Europa laten weten "dat haar drol er niet uit komt".

Video niet beschikbaar

The Weeknd - 'Dawn FM'

Dawn FM is het vijfde studioalbum van The Weeknd wat op het begin van dit jaar werd uitgebracht. En op de openingstrack van het album met dezelfde titel is iets verdachts te horen. Én die is wel HEUL goed gevonden: “Als ik maar niet, als ik maar niet anders word.”

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie