3FM nieuws

X-Noizz viert Kerst in de gevangenis

  1. Nieuwschevron right
  2. X-Noizz viert Kerst in de gevangenis
X-Noizz gaat kerst vieren in de gevangenis. Vanuit de Eikenstein in Zeist hoor je 21 december van 20:00 tot 24:00 uur onder andere Postmen en E-Life live optreden in de gevangenis. Jeugdinrichting 'De Heuvelrug, locatie Eikenstein in Zeist gaat de locatie worden van de speciale X-Noizz X-Mas Party. Deze Party wordt opgeluisterd door optredens van {l}Postmen{/l} feat. {l}E-life{/l}, Ali B, gospelkoor Inside Out, DJ Manga (hiphop) en Rivelino (R&B). De jongeren in de gevangenis werken mee aan de uitzending door hulp bij de presentatie van het programma, het maken van raps, het rondleiden van de X-Noizz DJ¹s en door samen kerst te vieren.

De jeugdgevangenis in Zeist is een gesloten opvanginrichting waar zo¹n 114 jongeren van 13 tot 22 jaar verblijven voor uiteenlopende straffen of ter bescherming. Er is een jongens- en een meisjesafdeling. In het programma maak je kennis met verschillende jongeren achter de tralies. Wie zijn ze? Wat zijn hun dromen? Hoe willen ze de draad weer oppakken als ze vrij komen?

De X-Noizz X-Mas Party wordt live uitgezonden van 20.00 tot 24.00 uur op 3FM. De presentatie is in handen van: {l}Herman Wegter{/l}, {l}Manuel Venderbos{/l}, {l}Jan-Willem Roodbeen{/l} en {l}Floor Koomen{/l}.

Zondag 21 december van 20.00 uur tot 24.00 uur op 3FM
Ster advertentie
Ster advertentie