3FM nieuws

Frank Ocean voor 14 miljoen aangeklaagd door vader

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Ocean voor 14 miljoen aangeklaagd door vader

De vader van Frank Ocean was het niet met ‘m eens en klaagt hij hem nu aan. Hij eist 14 miljoen dollar (!) van de Amerikaanse zanger.

(Foto: Tumblr)

Ai, de vader van Frank Ocean heeft het op zijn zoon gemunt. De oorzaak is de Tumblr-post die Frank Ocean na de schietpartij in de homoclub in Orlando schreef.

Homofobe uitspraken

Frank schreef in de Tumblr-post dat zijn vader homofobe opmerkingen naar een serveerster maakte. De vader van Frank, Calvin Cooksey, zou volgens hem een transgender uitgescholden hebben.

“I was six years old when I heard my dad call our transgender waitress a faggot as he dragged me out a neighborhood diner, saying we wouldn’t be served because she was dirty.”

Franks vader was op z’n zachtst gezegd not amused met deze uitspraak. Zijn reputatie zou beschadigd zijn en hij eist daarom 14 miljoen dollar van zijn eigen zoon, laat Rolling Stone weten.

Brief aan Rolling Stone

Van een goede vader-zoon relatie is dus absoluut geen sprake, Cooksey noemde zijn zoon in een brief aan Rolling Stone ook nog eens een fraudeur, hypocriet en een oplichter. Dat wordt vast gezellig tijdens het kerstdiner dit jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie