3FM nieuws

Xnoizz viert het beste van de 1uurService

  1. Nieuwschevron right
  2. Xnoizz viert het beste van de 1uurService

Xnoizz staat Tweede Paasdag, maandag 6 april, volledig in het teken van de 1uurService. Twee uur lang worden de beste 1uurServices van afgelopen jaar uitgezonden.

Iedere zondag- op maandagnacht heeft Miranda van Holland in haar programma Xnoizz de 1uurService. Iedere week ontvangt ze een band of artiest die de uitdaging aangaat om in zestig minuten een compleet nieuw nummer te schrijven en deze vervolgens live op de radio te spelen.

"Een artiest wordt in korte tijd onder hoge druk gezet en dat levert bijna altijd iets moois op. Artiesten zijn altijd met muziek bezig, er zitten al liedjes in hun hoofd, die moeten er alleen nog uit. En dat gebeurt in de 1uurService."
- Miranda van Holland

Het beste van de 1uurService

Onder meer Emil Landman, Orange Skyline, Me & Mr. Jansen, The Cool Quest, Rondé, Jack And The Weatherman, PAUW, Loque en TenTemPiés waagden zich afgelopen jaar aan de 1uurService. Op Tweede Paasdag worden veel van die 1uurService-songs nogmaals uitgezonden op de radio. Daarnaast komt Akwasi live een splinternieuwe 1uurService spelen.

Luister Tweede Paasdag tussen 20:00 en 22:00 uur naar Xnoizz op 3FM

>> Check de site van Xnoizz

PAUW (Foto: Jacob Graafsma)
Ster advertentie
Ster advertentie