3FM nieuws

Das Coen und Sander fest!

  1. Nieuwschevron right
  2. Das Coen und Sander fest!

Ein prosit, ein prosit! Der Coen und der Sander vierden hun duizendste uitzending vrijdag in Duitse stijl.

Strakke leren pijpen, hoedjes met een veer erop en met dwingende toon je bier bestelling schreeuwen naar een serveerster met een eveneens schreeuwend decolleté. Dat was de gedroomde invulling van Coen en Sander voor hun duizendste uitzending van de Coen en Sander show.

Bier, worst en twee jubilerende knakkers

En zo geschiedde! Het tweetal trok op vrijdag 3 december zijn mooiste lederhose uit de kast en vierde in Het Machinegebouw bij de Westergasfabriek in Amsterdam het heuglijke feit dat ze duizend keer tegenover elkaar hebben gezeten in de radiostudio.

Coen en Sanderfest in Amsterdam

Vrienden en vriendinnen van het programma kwamen langs om mee te eten en drinken van de grote hoeveelheden bier en worst én om te zingen voor het jubilerende duo.

Check de foto's

@worst!... @ work bedoelen we...

Om die riesen gute stimmung erin te krijgen, kwam @work ook vanuit het Machinegebouw. Vanaf 14:00 uur kon je de uitzending volgen via de webcam.

>> Naar 3FM Social Radio

Frank Dane, eerder deze week de vervanger van Domien bij @work, maakte donderdag een ereworst voor de Snip und Schnapps van 3FM. Vier piekfijne knakkers vormden samen het getal 1000

Coen Und Sander Kino!

Dit Beierse schouwspel in Mokum moet je ook kunnen bekijken van een afstand. Daarom zijn er filmpjes backstage gemaakt én kon je het live volgen via Social RadioSter advertentie
Ster advertentie