3FM nieuws

Handsome Poets naar Metropolis!

  1. Nieuwschevron right
  2. Handsome Poets naar Metropolis!


Handsome Poets heeft de Metropolis contest gewonnen en treedt dus op op het festival!

3FM en de organisatie van het Metropolis festival hebben de koppen bij elkaar gestoken in conclaaf. Na lang en moeilijk beraad kwam er witte rook uit de schoorsteen kringelen. Handsome Poets wint de Metropolis Contest. De Serious Talent zal optreden op het Metropolis Festival op 4 juli. Hoera!

Handsome Poets op het Metropolis Festival

De muziekstijl van de Handsome Poets is het best te typeren als indiepop, laten ze weten: creatief, energiek en toegankelijk. Wat de band ook tekent, is dat een show van de Handsome Poets niet alleen heel goed moeten klinken, maar er ook verdomde goed moet uitzien. Het oog wil ook wat. Ze noemen zichzelf niet voor niets Handsome. Goed nieuws voor de jongedames in het publiek? In ieder geval goed nieuws voor de bezoekers van het Metropolis festival.

Metropolis

Metropolis, hét festival in Rotterdam, is al jarenlang een muzikale trekpleister. Dit jaar beleeft het festival al de 22ste editie. In al die jaren probeerde Metropolis altijd vooraan te staan bij nieuwe muziek, vandaar ook het motto: New Music First.

3FM Serious Talent Stage

Logisch dus dat er een 3FM Serious Talent Stage is op het Metropolis, want 3FM Serious Talent is ook vóór nieuwe muziek! Handsome Poets staat niet tussen de minsten: Accelerators, Hausmagger, Little Things That Kill, The Hype, Beans & Fatback, The Mad Trist en Baskerville staan gepland voor het Metropolis.

Michiel Veenstra maakte op maandag 21 juni in Met Michiel bekend dat Handsome Poets de eer ten deel valt om dit jaar te schitteren op het Metropolis Festival.

Ster advertentie
Ster advertentie