3FM nieuws

Sam Smith en Pharrell treden op tijdens Grammy's

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Smith en Pharrell treden op tijdens Grammy's

De uitreiking van de Grammy's is een cocktail van glitter, glamour en natuurlijk de beste muziek. En dat laatste wordt verzorgd door onder andere Sam Smith en Pharrell Williams!

(fotograaf: Ben Houdijk)

Een van de belangrijkste muziekprijzen, de Grammy's, worden zondag 8 februari uitgereikt in Los Angeles. En op zo'n speciale avond mogen natuurlijk een aantal pareltjes van optredens niet ontbreken. Daarom nodigt de organisatie elk jaar weer de beste muzikanten uit om het podium te betreden voor een spetterend optreden. En dit jaar hebben ze Sam Smith, die zes keer genomineerd is voor de prijs, en Pharrell Williams gestrikt.

Ed Sheeran, AC/DC en Madonna

Naast Sam en Pharrell komen ook John Legend, Common, Miranda Lambert en Usher optreden. Eerder werd bekendgemaakt dat Ed Sheeran, Ariana Grande, countryster Eric Church, AC/DC en Madonna acte de présence geven. Opvallend is de opkomst van de laatste twee. Zij zijn namelijk niet genomineerd voor een Grammy. Het komt niet vaak voor dat artiesten die niet genomineerd zijn voor de muziekprijs een optreden geven tijdens de uitreiking.

Ster advertentie
Ster advertentie