3FM nieuws

‘Eyes Closed’ van Imagine Dragons is de nieuwste 3FM Megahit

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Eyes Closed’ van Imagine Dragons is de nieuwste 3FM Megahit

Eergisteren bracht Imagine Dragons na een lange tijd met ‘Eyes Closed’ weer nieuwe muziek uit. Het is nog onbekend of de band dit jaar met een nieuw album komt, maar voorlopig is iedereen met de nieuwe 3FM Megahit ‘Eyes Closed’ wel voorzien!

Imagine Dragons

Al jaren behoort Imagine Dragons al tot een van de grootste bands ter wereld. Sinds hun oprichting in 2008 heeft de band hits van reuzeformaat in onder meer ‘Demons’ en ‘Believer’. In 2022 sloot de band Pinkpop af, sindsdien is de band uit Las Vegas nog niet teruggekeerd naar Nederland. Maar met ‘Eyes Closed’ kan het zo maar zijn dat de band uit zijn schulp kruipt.

‘Eyes Closed’

De muziek van Imagine Dragons schommelt vaak tussen pop en rock, maar ‘Eyes Closed’ kun je ook als raprock bestempelen en hoor je richting het einde van de track ook wat dubstep-invloeden. De drums en gitaren maken voor de rest vooral ruimte voor frontman Dan Reynolds zijn vocalen.

Reynolds herhaalt meerdere malen in het refrein dat hij ‘dit met zijn ogen dicht kan doen’. In het nummer vertelt de zanger dat hij klaar is voor de volgende uitdagingen in het leven, aangezien hij de vorige heeft doorstaan. De videoclip van het nummer, waar de zanger op een soort avontuur à la Indiana Jones, bevestigen het verhaal van het nummer.

Imagine Dragons scoort met ‘Eyes Closed’ alweer hun zoveelste 3FM Megahit. Met (hopelijk) nieuwe muziek in het vooruitzicht is het reden genoeg om de band veel te draaien. Je hoort ‘Eyes Closed’ deze week extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie