3FM nieuws

Nooit meer spoilers voor je favoriete series!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nooit meer spoilers voor je favoriete series!

In de categorie 'super fucking handig': een functie in Twitter waarmee je bepaalde woorden voor altijd kunt blocken uit je timeline. Nooit meer spoilers voor Game Of Thrones, Expeditie Robinson of House Of Cards!

Twitter was iets te enthousiast met het updaten van hun app. Ze plaatsten afgelopen weekend al een preview van een nieuwe functie, 'muted words' genaamd, maar haalden 'm gelijk weer offline. Gelukkig weten we hoe het eruit ziet én wat voor handigs je ermee kunt doen!

Na mensen kun je nu ook losse woorden muten

De optie om volledige accounts te muten bestaat al sinds 2014. Het was de ideale beleefde tussenweg: je hoeft een persoon niet te blokkeren (wat diegene dan kan zien), maar hoeft ook niet alle onzin te lezen die ze de wereld in slingeren.

Maar goed, het risico hiervan is dat je toch wel veel mist. Da's bijna verholpen!

Hoe werkt de 'muted words'-functie dan?

Twitter-gebruiker Matt Navarra deelde dit screenshots van het nieuwe trucje. Je vindt 'muted words' binnenkort in het notificaties-menu van de app. Je voert gewoon een woord of hashtag in die je niet meer wilt tegenkomen en voila... It's gone. Voor eeuwig opgeborgen in de Twitterkerkers, tot je zelf de optie weer uitvinkt en alles weer kunt zien. Supermakkelijk!

Nog even wachten...

De spoilervrije hemel is dus nog net niet binnen ons bereik, maar het zit er wel aan te komen. Naar verwachting van The Next Web kunnen we de functie bij een van de volgende updates al verwachten. Goodbye, spoilers of the world!

Ster advertentie
Ster advertentie