3FM nieuws

Fashion Friday met Frank en Saskia

  1. Nieuwschevron right
  2. Fashion Friday met Frank en Saskia

Deze week geven Frank en Saskia hun ongezouten mening over de mode op het Songfestival 2016!

FRANK OVER DOUWE BOB

"Een onderdeel van zijn succes tijdens Songfestival is natuurlijk zijn uiterlijk, zijn voorkomen. De goede zwoele blik in zijn ogen, z'n keurig gekapte kuift en de tatoeage die op zijn keel prijkt. Maar je kent het gezegde 'kleren maken de man' en dat is zó waar bij Douwe!

Zijn muzikale klasse komt terug in zijn kledij: een keurig zittend pak met stylish overhemd. Geen zwart pak, of glitter en glamour. Nee, een donkerpaars pak, wit overhemd eronder en strakke laksschoenen. Zijn stijl is onberispelijk, hij is de Nederlandse Johnny Cash. 'I Love You Too Babe.' Wat een klasbak. Op naar de winst in Stockholm!"

SASKIA OVER SAMRA RAHIMLI (AZERBEIDZJAN)

"Man, man, man. Het songfestival. Wat was het weer een geweldige editie, helemaal als je Twitter erbij houdt met alle hilarische comments."

"Maar even over dat zilver in de outfits. Dat is dus echt wel een ding, want dat blijkt dus dé modekleur voor deze lente. Pas dus op wat je daarover op Twitter knalt, want wie weet loop je dit weekend net tegen dat awesome zilveren rokje aan dat je dan stiekem toch in je kast wilt hebben."

Azerbeidzjan

"En dan de outfit van Samra Rahimli, de inzending van Azerbeidzjan. Wat een verschijning! Heel Nederland was direct weer bij de les toen deze knappe slanke dame het podium opstapte. Samra droeg een huidskleurige jumpsuit met glimmers. Heel Ariana Grande, Beyonce of Taylor Swift-achtig. Top dus."

Samra Rahimli

"Alleen moet ik wel zeggen dat ik hem toch vond afleiden. Een jumpsuit moet goed zitten, niet te strak en vooral op de juiste plaatsen goed bewerkt zijn. De maker Samra's is bij het kruis toch wat glimmers vergeten, waardoor daar juist de nadruk op komt te liggen. Zonde, want qua sieraden en schoenen was de outfit heel tof.

Voor de finale zou ik toch even bellen met fashion queen Taylor en vragen waar zij haar jumpsuit vandaan heeft. Als je haar dan toch belt, vraag dan direct even de nodige zangtips, want loepzuiver was het optreden zeker niet."

Taylor Swift
Ster advertentie
Ster advertentie