3FM nieuws

De Victoria's Secret Angels playbacken '24K Magic' van Bruno Mars

  1. Nieuwschevron right
  2. De Victoria's Secret Angels playbacken '24K Magic' van Bruno Mars

Het is weer zover: de lingeriemodellen van Victoria's Secret trokken 80% van hun outfit uit en zongen daarna een liedje voor de camera.

Borsten, billen, nog meer borsten en nog wat extra bil. Wie op vrouwen valt moet zijn aandacht er goed bijhouden om in de gaten te hebben dat het hier om een playbackvideo gaat. De Angels van Victoria's Secret hebben hun jaarlijkse playbackfilmpje weer online gezet, ter ere van de modeshow die op 5 december wordt uitgezonden.

De Angels playbacken '24K Magic'

In 2015 zongen de Angels 'Hands To Myself' van Selena Gomez en dit jaar is Bruno Mars aan de beurt met '24K Magic'. De playback-stukjes worden afgewisseld met sexy loopjes en wat gestaar in de camera, het blijft tenslotte een lingeriemerk.

In het filmpje zie je de modellen Adriana Lima, Elsa Hoska, Romee Strijd (yes, een Nederlands model!), Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Taylor Hill en Lais Ribeiro een poging wagen op '24K Magic'. De goede teksten onthouden gaat niet overal even soepel, maar hey, ze doen in ieder geval keihard hun best!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optredens in de Victoria's Secret Fashion Show

Iedere modeshow van het Amerikaanse merk zit volgepakt met live muziek. The Weeknd, Bruno Mars en Lady Gaga hebben dit jaar hun hits gezongen op de catwalk, maar achter de schermen ging het allemaal ook lekker door. Lady Gaga postte een filmpje van een backstage singalong.

Ster advertentie
Ster advertentie