3FM nieuws

Muse draagt Olympische fakkel

  1. Nieuwschevron right
  2. Muse draagt Olympische fakkel

Duizenden mensen stonden zondag langs de kant toen Muse langs rende met de Olympische fakkel.

De drie mannen van Muse renden met de fakkel door hun thuisplaats Teignmouth. De Olympische vlam wordt in Engeland van Plymouth naar Exeter gebracht.

Muse draagt Olympische fakkel thuisplaats in

De politie had het gebied afgesloten waardoor er ongeveer 7.000 mensen langs de kant stonden om het trio aan te moedigen. Frontman Matthew Bellamy, bassist Christopher Wolstenholme en drummer Dominic Howard renden met de fakkel over de Sheldon Bridge het plaatsje Teignmouth in op de tweede dag van de 70 dagen durende reis.

Olympische fakkelestafette

De fakkelestafette startte zaterdag op Land's End in het zuidwesten van Engeland. De komende periode maken achtduizend fakkeldragers een tocht van bijna dertienduizend kilometer door Groot-Brittannië. De slotloper mag op 27 juli de vlam in het Olympisch Stadion van Londen ontsteken. De Olympische Zomerspelen gaan die dag van start en eindigen op 12 augustus.

Zesde studio album Muse in oktober 2012

Naast het rondrennen met een brandende fakkel werkt Muse ook nog gewoon voor hun geld. Op het moment werken ze aan hun zesde studio album dat waarschijnlijk in oktober uit komt. Over dit album is nog niet heel veel bekend.

Een tipje van de sluier zesde Muse album

Maar de band heeft wel verteld dat ze werken aan een orkestpartij met componist David Campbell die eerder werkte met Radiohead en U2. Het wordt dus echt "something radically different" zoals bassist Chris Wolstenholme eerder al vertelde.

3FM tijdens de Olympische Spelen

3FM zal ook aandacht besteden aan de Olympische Spelen. Giel heeft bijvoorbeeld voor verschillende sporten speciale verslaggevers die jou alles zullen vertellen over de sport die zij verslaan. En daarnaast zendt Rob Stenders tijdens de Olympische Spelen van maandag-donderdag van 12.00-14.00 uur, op vrijdag van 14.00-16.00 uur en van 22.00-01.00 uur vanuit Londen uit.

>> Check de site van Stenders

Ster advertentie
Ster advertentie