3FM nieuws

Bazart speelt 'Anders' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Bazart speelt 'Anders' in de 3FM Live Box

Belgische band Bazart is na een lange tijd weer eens op bezoek bij 3FM-dj Sander Hoogendoorn. Ze staan in de 3FM Live Box om hun nieuwe nummer 'Anders' live te spelen en om alvast over hun nieuwe album te praten.

Want voor alle Bazart-fans die het nog niet weten: op 4 juni komt het derde album Onderweg van deze Vlaamse virtuoso's uit!

Tourbus

Hoe kom je het beste vanuit Belgie naar het pittoreske Hilversum? Met een felrode tourbus natuurlijk! En door corona was het een lange tijd geleden sinds er weer een ander soort nummerplaat te zien was op de parkeerplaats.

En hoe kom je het allerbeste over de grens met zo'n opvallende bus? "Rijden en niet meer stoppen, there is no way back now!"

Onderweg

De nieuwe plaat is, zoals bij vele anderen het afgelopen jaar, in lockdown ontstaan. Maar de band heeft vooral gemerkt dat het afgelopen jaar heel vruchtbaar is geweest.

Hierdoor voelt de nieuwe plaat een stuk organischer voor het drietal. Ze hebben de productie op zich genomen en hebben samen hun tanden in het album gezet.

Eén van de nummers die op het album komt te staan ken je natuurlijk al, en die hoor je vandaag dus ook in de 3FM Live Box!

Interview Bazart

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie