3FM nieuws

Met dit muzieklijstje zwaaien we Coen en Sander uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Met dit muzieklijstje zwaaien we Coen en Sander uit

Het is huilen geblazen bij 3FM. Coen en Sander maken vrijdag 29 mei hun laatste radioshow bij 3FM. Tranen alom. Maar we zijn sterk, rapen onszelf bijeen en stellen voor allebei de vriendjes een playlist samen met hun lievelingsmuziek.

Muziek voor op het afscheidsfeestje, voor in de auto, voor onder de douche, noem het op. Want hé, het is jammer dat Coen en Sander ons na vele jaren verlaten, maar we gaan natuurlijk niet bij de pakken neer zitten. Nee, we geven ons over en bedanken ze voor al die mooie uurtjes tussen 4 en 7.

Zwaai zwaai zwaai zwaaaai

Hoe we Coen en Sander bedanken? In elk geval met muziek! Daarom hebben alle lieve 3FM'ers (redacteuren, muzieksamenstellers, DJ's, producers, directeuren, schoonmakers en receptionistes) met veel zorg en precisie een lijstje samengesteld met liedjes die hem of haar doen herinneren aan Coen en Sander. Al deze nummers hebben we in een aparte Coen en Sander uitzwaai-playlist gegooid.

Doei Coen!

Coen wordt onder andere getrakteerd op liedjes van The Police. Gerard dropt 'Can't Stop Loving You' in de lijst van Coen, want daar gaat Coen heel goed op.

"Toepasselijk qua titel en jouw favoriete band aller tijden!" - Gerard Ekdom

Bart Jan Cune, nieuwsgoeroe van de Coen & Sander Show, draagt 'Message In A Bottle' van The Police aan. Hij vindt het belangrijk dat Coen ook in zijn toekomstige baan verhalen blijft vertellen. Go Coen!

"Maakt niet uit hoe... We hangen aan je lippen." - Bart Jan Cune

Check de Swijnenberg uitzwaai-playlist:

Doei Sander!

Und dann haben wir Herr Lantinga. De man die vele mensen laat lachen. Laat schuddebuiken. Laat gieren. Naamgenoot Sander (Hoogendoorn) is nu al in de war van het vertrek van zijn collega. Daarom oppert hij 'Wer Bisto' van Twarres.

"Omdat ik niet weet waar je bent. Oant Moarn!" - Hoogie

Frank a.k.a. Hoitjes, die je vanaf deze zomer in de middag van 3FM gaat horen, heeft een warme band met Lantje en gooit om die reden 'I've Just Seen A Face' van The Beatles in de lijst.

"Ik ben verliefd op The Beatles en daarmee ook op Sander. Ons liedje." - Frank

Check de Lantinga uitzwaai-playlist:

Mooie reis Coen en Sander!

De laatste Coen & Sander Show op 3FM hoor je vrijdag 29 mei tussen 16.00 en 18.00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie