3FM nieuws

Gezocht: enthousiaste productiestagiair(e)

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: enthousiaste productiestagiair(e)
Gezocht: enthousiaste productiestagiair(e) bij 3FM Serious Radio
Start: eind augustus/begin september 2009
Duur: 3 a 4 maanden (in overleg, in ieder geval t/m 24 december). Het betreft een fulltime stage, 5 dagen per week.
Vergoeding: 300 euro
Rubriek: Productie/Communicatie/Research/Productie
Bedrijf: 3FM Serious Radio
Website bedrijf:
www.3fm.nl

Bedrijfsinfo:

3FM is de popzender van de Publieke Omroep. Bij 3FM is muziek het doel en niet een middel. De radiozender besteedt veel aandacht aan onbekende muziek, Nederlandse popmuziek en festivals. Veel bands en artiesten krijgen hier hun eerste airplay. Het 3FM Request concept geeft luisteraars invloed op de muziekkeuze.

Naast het muziekformat en de programma’s onderscheidt 3FM zich door maatschappelijke betrokkenheid en een eigen nieuwsredactie van NOS Headlines, die ieder uur objectief nieuws brengt in de taal van de doelgroep. 3FM heeft een DJ opleiding en een actieve site. Met de actie ‘Serious Request’ zamelen zender en luisteraars jaarlijks geld in voor een goed doel. 3FM bereikt wekelijks meer dan 2 miljoen luisteraars.

Stage info:

Programmamakers bij 3FM (DJ´s en producers) werken voor de verschillende omroepen die uitzenden op 3FM. De afdeling Productie draagt zorg voor de productie voor en communicatie naar deze programma-makers omtrent zenderbrede acties, themaweken en evenementen.

Werkzaamheden:

3FM is op zoek naar een stagiair die mee gaat werken aan 3FM Serious Request 2009 (het Glazen Huis), evenals andere projecten en themaweken waar de afdeling Productie verantwoordelijk voor is, zoals 90s Request en het Weekend van de NL Pop. Je gaat de Manager Productie en Productieleider ondersteunen met de productionele (en licht redactionele) werkzaamheden.

Profiel:

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eigenschappen:
- Liefde voor het medium radio, affiniteit met 3FM
- Geen 9 tot 5 mentaliteit, indien nodig moet je ook bereid zijn ´s avonds of in het weekend te werken
- Goede (schriftelijke) beheersing van de Nederlandse taal
- Goede communicatieve vaardigheden, je bent een teamplayer. Betrouwbaar, leergierig, enthousiast, creatief en initiatief nemend
- In bezit van rijbewijs
- 2e of 3e jaars HBO student aan een media opleiding

Reageren:

Je kunt je brief (met CV) richten aan Rohan te Wierik via stage@3fm.nl. Vermeld als onderwerpregel: Stage 3FM Productie.

Meer info over stages bij 3FM:
www.3fm.nl/stages

Ster advertentie
Ster advertentie