Naar homepage
3FM nieuws

Typhoon doet een Gouden Sessie tijdens de 3FM Festival Top 999

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon doet een Gouden Sessie tijdens de 3FM Festival Top 999

Dat maakte de muzikant bekend bij de middagshow van Frank & Eva. Op 10 juni tijdens de 3FM Festival Top 999 doet Typhoon samen met zijn band een Gouden Sessie voor alle 3FM-luisteraars. Stiekem omdat hij ook met 'Zandloper' een keer die nummer 1 positie in de lijst wil pakken. We gaan het zien!

3FM Festival Top 999

Van 4 t/m 11 juni zendt 3FM de grote festival-lijst uit. De 999 beste festival anthems gekozen door jou als luisteraar. De stembussen zijn helaas alweer gesloten en vanaf vrijdag 4 juni start de lijst onderaan.

Vorig jaar stond Typhoon met 'Zandloper' op plek twee, maar dit jaar wel hij op één terechtkomen. "Ik wil De Staat van die eerste plek verstoten. Al is 'Witch Doctor' en het effect daarvan zo groot, daar moet je een knieval voor maken."

Naast dat Typhoon een Gouden Sessie doet, gaan ook andere artiesten een Kampvuursessie doen tijdens de 3FM Festival Top 999. Check hieronder de line-up.

Zaterdag 5 juni
GUZ

Zondag 6 juni
Roosevelt

Maandag 7 juni
Waltzburg

Dinsdag 8 juni
S10

Woensdag 9 juni
Blaudzun

Donderdag 10 juni
Typhoon

Typhoon in de AFAS Live

Maar dat was niet de enige aankondiging waar Typhoon mee kwam. "We staan 3 november in vol ornaat in de AFAS Live en iedereen is uitgenodigd!" Nou, noteer je 'm vast in je agenda? Lijkt me duidelijk, toch?

Ster advertentie
Ster advertentie