3FM nieuws

Kensington speelt de Ziggo Dome plat

  1. Nieuwschevron right
  2. Kensington speelt de Ziggo Dome plat

Dagen, weken, maanden moesten we wachten op de twee shows van Kensington in de Ziggo Dome. Wat speelden ze? Hoe zag het eruit? Wat vond het publiek ervan? Je checkt het hier!

(Foto: Ferdy Damman)

Het boodschappenlijstje van Kensington was nogal indrukwekkend in de aanloop naar hun Ziggo Dome shows: confetti, vuurballen, een flinke dosis hits, CO2-kanonnen, een goede lichtshow en nóg meer confetti. Beide avonden zitten er inmiddels op en wat was het een spektakel! Fotograaf Ferdy Damman was erbij en schoot voor 3FM een aantal prachtige plaatjes.

Fanbase

Bij een grote show van een grote band horen natuurlijk ook grote fans. De eerste meiden stonden op donderdag 26 november al vanaf een uur of negen 's ochtends voor de deur. Rond lunchtijd was dit viertal al vergezeld door twintig andere fans. Da's pas toewijding! Waar komt dat vandaan?

"Ik heb ze nu een paar keer live gezien, ook in het Glazen Huis. Dat was echt vet, ik ben ze sindsdien blijven volgen. Het zijn gewoon leuke jongens, geen over the top gedoe. En goede muziek natuurlijk!"
- Lisa

V.l.n.r.: Nienke, Lisa, Tessa & Lianne

Alsof je erbij bent

Lovende reviews, meezingende fans, en een setlist met maar liefst 26 nummers. We kunnen wel zeggen dat de show van Kensington goed viel bij het publiek, maar zelf (na-)genieten met beelden werkt veel beter. Alle Kensington-liefde werd vanuit de zaal massaal gedeeld op social media, hier een kleine selectie:

#kensington #kensingtonziggo #ziggodome #geweldig #loveIt @maxinehuting #??

Een video die is geplaatst door mistermaatie (@mistermaatie) op 26 Nov 2015 om 5:37 PST

@kensingtonband in de Ziggo Dome nummer TWEE!!! @evastevens14 #kensingtonband

Een video die is geplaatst door @keylieknegt op 26 Nov 2015 om 3:08 PST


Appsolutely amazing

Ook in de 3FM-app bleef het nog lang onrustig. Wat waren er ontzettend veel 3FM-luisteraars in the building! Een van de bezoekers was Kim, die in januari al kaarten won met de Kensington Karaoke.

"3FM en Domien!! Super bedankt!!! Kensington was awesome! Heb even letterlijk een traantje weg moeten pinken. Nieuw nummer 'Heading Up High' voor de eerste keer gespeeld. Klonk natuurlijk fantastisch. Cas zette bij 'Don't Look Back' lekker het verkeerde akkoord in, maar loste het meteen goed op waardoor het weer gaaf is. Wat een toppers!!!!"

Ook Sandra, Christel en Jon hebben een fantastische avond achter de rug in de Ziggo Dome.

"Kensington vanavond, wow petje af! Wat een band en wat een performance!!! Het moment dat deze band headliner wordt voor de grote festivals is daar!"
- Jon

"Geweldig concert van KENSINGTON!!! gisteravond. Orange Skyline klonk ook lekker!"
- Sandra

"Gisteravond ben ik ook naar Kensington geweest was geweldig :-D"
- Christel

(Foto: Kim Westerlink via de 3FM-app)

Was jij ook aanwezig bij een van de avonden? Laat ons in de comments weten wat jij er van vond!

Ster advertentie
Ster advertentie