3FM nieuws

Stenders Ghostwriter

  1. Nieuwschevron right
  2. Stenders Ghostwriter
Dat Rob Stenders soms wat achter de feiten aanloopt, is bekend. Niets nieuws onder de zon. Maar deze week maakt hij het wel erg gortig.
Rob schnabbelt er wat bij in zijn vrije tijd. Zo heeft hij een eigen digitale radiozender en schrijft hij wekelijks een column voor de VARA- gids. En dat doet hij heel aardig. Al loopt hij wel vaak zuchtend en steunend door de 3FM burelen als de deadline van de column nadert.

Secretaresse

Nu is 3FM gezegend met een lieverd van een secretaresse. Bij de piepende noodkreten van Stenders, sprong zij vorige week op en ondersteunde Rob tijdens de door een schrijversblock getekende lijdensweg van de DJ. Het mocht niet baten, de deadline naderde rap en Rob liep vast.

De secretaresse wist wat haar te doen stond: ze nam zelf de pen ter hand. En met succes, kunnen we wel zeggen. De pennenvruchten van de 3FM secretaresse zijn sappig en rijp. En vol passie, want ze schreef over dat wat haar al vijftien jaar het meest aan het hart gaat: Nick Carter, de blonde god van de Backstreet Boys.

>> Lees de column van Robs ghostwriter


Wat vind jij van Nick Carter, onderschat talent of overschatte pretty boy?

Ster advertentie
Ster advertentie