3FM nieuws

De Laatste Ronde in Nijmegen

  1. Nieuwschevron right
  2. De Laatste Ronde in Nijmegen

De Laatste Ronde van De Popronde vindt dit jaar plaats op 18 november in Nijmegen.

De Popronde streek dit jaar neer in 31 steden door heel Nederland. Voor de bands is het festival één groot avontuur; in je busje touren door het land, in nieuwe steden op vreemde ‘podia’ belanden, nieuw publiek bereiken, je fanbase uitbouwen. We kunnen nu al grofweg de balans opmaken; in de periode tussen de opening in Nijmegen op 7 september en de slotdag op 18 november in Nijmegen vonden door de 100 bands die meetourden meer dan 950 optredens plaats op de 600 podia die deelnamen.

De Laatste Ronde in Nijmegen

Zat van het heen-en-weer- rennen tussen kroegen zoals in alle andere steden tijdens de Popronde? Op de speciale slotdag op 18 november komt in sneltreinvaart nog één keer een parade aan Popronde-acts voorbij in de Lindenberg te Nijmegen. Eén locatie, één dag en meer dan 45 Popronde-acts, en dat alles van- zelfsprekend gratis toegankelijk.

>> Check de site van De Popronde

3FM Serious Talent podium bij de Popronde

Tijdens de Popronde traden er verschillende oud-Serious Talents op. In elke stad vond je een 3FM Serious Talent podium. Je hoefde dus niks te missen van alle muzikale talenten! Benieuwd geworden naar deze Serious Talents? Check hier maar over de artiesten!

>> 3FM Serious Talent

Ster advertentie
Ster advertentie