3FM nieuws

Wat deze fans allemaal doen voor hun idolen...

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat deze fans allemaal doen voor hun idolen...

De meeste mensen hebben wel een lievelingsartiest, waarvan ze ieder nummer wel kunnen dromen. Maar er zijn ook fans die nog een stapje verder gaan. Onlangs beweerde bijvoorbeeld een groot Kanye West-fan in hongerstaking te gaan tot de Amerikaanse rapper zijn aankomende album Donda online zou brengen. Lees verder wat voor een absurde acties fans nog meer voor hun idool deden!

Trouwen met Harry Styles

Trouwen met Harry Styles: Dit is natuurlijk de droom van miljoenen One Direction-fans. Maar een van zijn fans wilde het zó graag, dat ze besloot met een kartonnen versie van de zanger te trouwen..

Romantische liefdesbrief

Taecyeon van 2PM zou vast genoeg liefdesbrieven in zijn leven hebben ontvangen. Maar één van die brieven sprong eruit. De zanger van de K-Popband ontving namelijk een liefdesbrief in bloed geschreven. Met het menstruatiebloed van een fan..

foto: Instagram

Fan met medeleven

Dit verhaal spant de troon. Jessie J brak ooit haar voet met een ongelukkige val van het podium. Hierdoor moest ze maanden in het gips lopen. Één van haar fans wilde zo graag op haar lijken, dat ze besloot ook haar eigen voet te breken!

foto: 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie