Naar homepage
3FM nieuws

Royal Blood zoekt ruzie met Nickelback

  1. Nieuwschevron right
  2. Royal Blood zoekt ruzie met Nickelback

Kanye West is niet de enige die andere artiesten graag uit de tent lokt. Royal Blood kan er ook wat van en gebruikte Twitter dit weekend om Nickelback te vergelijken met de twee Amerikaanse presidentskandidaten: Hillary Clinton en Donald Trump.

De verkiezingsstrijd in Amerika is keihard losgebarsten. Moddergooien, haren trekken, oude koeien uit de sloot halen.. Niets is te gek. Die vibe slaat nu ook over naar de muziekwereld, en wel naar Royal Blood. Het Britse rockduo, bekend van 3FM Megahit 'Ten Tonne Skeleton', haalde uit naar Nickelback, in verkiezingsstijl!

It's a Royal Bloody mess

Team Donald? Team Hillary? Team geen-van-beiden. Royal Blood vindt zowel Hillary Clinton als Donald Trump niet veel soeps en vertaalt dat in een handig rekensommetje.

Nickelbashing

Na jarenlang grapjes naar hun hoofd geslingerd te krijgen, heeft Nickelback een afweermechanisme ontwikkeld. De meeste artiesten zouden zo'n ruziezoekend tweetje lekker negeren, maar Nickelback gaat er vol in met een 'tegenaanval'.

Royal Blood biedt excuses aan

Gelukkig wil Royal Blood wel een excuus aanbieden. Denk maar niet dat ze dat aan Nickelback doen, nee nee. Zanger Mike richt 'm liever aan Siri, in Bieber-stijl!

Ster advertentie
Ster advertentie