3FM nieuws

Noel Gallagher zegt sorry tegen broer Liam

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel Gallagher zegt sorry tegen broer Liam

Liam trekt op zijn beurt zijn aanklacht tegen zijn broer in, nu Noel toegeeft dat hij heeft gelogen.

Hoe zit het ook al weer met die rechtszaak? Het begon met de uitspraak van Noel over het afgelaste Oasis-optreden in 2009, net voordat de band van beide broers uit elkaar ging. Noel zei recent dat Liam helemaal geen keelontsteking had die dag, maar dat het concert niet door was gegaan omdat Liam een kater had. Daar was Liam zo boos over, dat hij besloot om Noel aan te klagen.

Liam had wel keelontsteking

Noel organiseerde deze week een live webcast waarbij zijn fans hem alles mochten vragen. Zoals verwacht kwamen er ook vragen over de rechtzaak en zijn uitspraak over de kater van Liam. Hij gaf daarin toe dat Liam wel keelontsteking had die bewuste dag. Noel: "For the record it is a fact that he was diagnosed with laryngitis and it is a fact that he had a doctor's note to prove it."

Noel zegt sorry, maar vindt het ook 'silly'

Noel zei ook dat hij het ‘very silly’ vond dat Liam hem hierover wilde aanklagen. "I'd just like to say though, if he (Liam) gets offended by my opinions on such things then, you know, I apologise, but it's all getting very silly and a little bit out of hand and it’s not very cool. But there you go."

Rechtszaak van de baan

Liam zei eerder al dat hij de rechtszaak begon, omdat hij vond dat de fans de waarheid moesten weten over het gecancelde concert. Hij heeft nu gekregen waar hij om vroeg, en laat de rechtszaak dan ook zitten. De relatie tussen de Gallagher-broers zal altijd wel op scherp blijven staan, maar dit incident is in elk geval de wereld uit.

Update (30 augustus 2011): Het leek er even op dat de Gallagher-broers elkaar toch een beetje licht in de ogen gunden, maar nee, Liam zet zijn plannen om Noel aan te klagen toch door. Liam Gallagher neemt geen genoegen met mondelinge excuses van zijn broer Noel, hij wil zwart op wit hebben dat Noel heeft gelogen.

Ster advertentie
Ster advertentie