3FM nieuws

Concert Coldplay live op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Coldplay live op 3FM

Het concert van Coldplay op 6 september op het Malieveld in Den Haag werd integraal uitgezonden op 3FM.

De vakantie is bijna afgelopen, de meeste festivals zijn alweer geweest en het echte leven kan weer beginnen! Maar niet voordat je donderdag 6 september live hebt kunnen meegenieten van Coldplay.

Coldplay live op 3FM

Coldplay speelde donderdag 6 september op het Malieveld in Den Haag. Voor alle kaartloze mensen zond 3FM het hele concert integraal uit. Zette je je radio (of 3fm.nl/live of de apps) aan, dan was je klaar om een paar uur lang te kunnen genieten van Coldplay. Live op 3FM in MetMichiel en 3VOOR12RADIO

Coldplay uitzending 6 september

Vanaf 19.30 uur kon je tijdens MetMichiel luisteren naar bijdrages van Wijnand Speelman die op dat moment op het Malieveld stond. Daarna zond de NTR tussen 20.00 en 21.00 uur nog een albumspecial uit van Coldplay. En vanaf 21.00 uur gingen we live over naar het Malieveld.

De verwachte eindtijd van het concert is rond 23.00 uur. Na het concert zal Wijnand tijdens 3VOOR12RADIO laten weten wat bezoekers van het concert vonden. Een overvolle Coldplay avond dus!

Mylo Xyloto Tour

De Mylo Xyloto Tour is de vijfde concert tour van Coldplay. De tour startte november 2011 en eindigt in november 2012 in Australië. De mannen van Coldplay zijn er dus een jaartje zoet mee. De Amerikaanse tour is net afgelopen en nu komt de band weer richting het Europese vasteland. Den Haag is op 6 september aan de beurt en als jij geen kaartje hebt voor dit uitverkochte concert maar wel mee wil genieten moet je vanaf 21.00 uur je radio aanzetten!

Foto's van Coldplay op het Malieveld

3FM stuurde ook een fotograaf naar Den Haag met een lange lens en een snelle computer, om je meteen beelden van het optreden te kunnen sturen:

Ster advertentie
Ster advertentie