3FM nieuws

Anouk weet niets van Songfestival-gesprekken

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk weet niets van Songfestival-gesprekken

Anouk en de TROS zouden al meerdere gesprekken hebben gehad over haar Songfestival-deelname, maar de Haagse zangeres weet daar niks van.

Anouk reageerde afgelopen zaterdag (15 september) via Facebook op de geruchten dat ze volgend jaar Nederland zou vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival "goh, ik lees nu overal dat ik nu toch mee ga doen aan het songfestival? ik zit hier lekker in het zonnetje in LA, en weet van niks. succes ermee."

TROS-DJ over gesprekken met Anouk

Eerder die dag verschenen er nog hele andere berichten in het AD. TROS-DJ Daniël Dekker vertelde aan de krant dat de omroep meerdere gesprekken heeft gehad met Anouk. "Er is nu een aantal keer gepraat. In die bijeenkomsten is veel energie gestoken, we werken ergens naartoe," aldus de TROS-dj en AD-Songfestivalcommentator.

Anouks 'killersong'

Het AD schreef ook dat de omroep uitzoekt of het mogelijk is om de voorrondes te schrappen. Daar stonden ze eerder nog niet voor open. Anouk meldde in juli dat ze een 'killersong' had geschreven voor het Songfestival, maar dat de TROS geen interesse had. Als ze mee wilde doen dan moest ze, net als iedereen, meedoen met de voorrondes en dat zag de zangeres niet zitten.

>> Meer over Anouks 'killersong'

Ster advertentie
Ster advertentie