3FM nieuws

The Vices pakt 3FM Megahit met 'Never Had To Know'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices pakt 3FM Megahit met 'Never Had To Know'

Januari staat bij 3FM helemaal in het teken van De Muziek Van 2023. Dus zorgen 3FM-dj's Jamie en Olivier in hun nieuwe programma VoorAan ervoor dat jij helemaal op de hoogte bent van alle nieuwe talenten. Vorige week belden ze met Floris van The Vices over hun nieuwe single 'Never Had To Know' en deze week pakt de band uit Groningen er de 3FM Megahit mee.

Vraag Floris van The Vices hoe 2023 eruit gaat zien en het antwoord is: "Wild!" En dat kan ook zomaar kloppen, want het tweede album van de band uit Groningen staat gepland op 17 maart. Ze staan op ESNS, gaan voor het eerst naar het Amerikaanse showcase festival SXSW én hun nieuwe single 'Never Had To Know' is nu uit.

Het plan voor 2023

Floris: "We gaan voor het eerst naar Amerika en dat is serieus spannend. Touren kan twee kanten op. Maar ik heb nog geen echte verwachtingen, want we doen wat we altijd doen: alles geven tot de laatste persoon overtuigd is."

Nieuwe muziek: 'Never Had To Know'

Nieuw jaar, dus ook nieuwe muziek. Het nieuwe hoofdstuk van The Vices heet 'Never Had To Know' en is wat rustiger dan we gewend zijn van Groningers. Floris vertelt waar de nieuwe track over gaat: "Het gaat over bewust naïef zijn of wegkijken. Wegkijken van dingen omdat je ze eigenlijk niet wil zien veranderen. Dat ze nooit meer teruggaan naar wat ze waren."

Check de nieuwe 3FM Megahit 'Never Had To Know' hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Muziek Van 2023

De hele maand januari staat 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. Verwacht heel veel live muziek op de radio, meer nieuw talent op de playlist en de 3FM-dj's gaan je hier allemaal kennis mee laten maken. Daarnaast zijn 3FM en 3voor12 traditiegetrouw ook weer te vinden op ESNS (Eurosonic Noorderslag) in Groningen, het grootste showcase festival van Europa en wordt eind deze maand De Muziek Van 2023 bepaald. Een lijst met 10 Nederlandse talenten die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in releases als live.

Ster advertentie
Ster advertentie