3FM nieuws

Lowlandskaarten ongeldig gemaakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Lowlandskaarten ongeldig gemaakt

De eerste lading Lowlandskaarten uit de zwarthandel zijn ongeldig gemaakt. Die 278 kaarten komen opnieuw in de handel.

Lowlands doet er alles aan om de festivalkaarten die door tussenhandelaren zijn opgekocht, te vernietigen. Vervelend nieuws voor de mensen met een kaartje die niet via de juiste kanalen zijn gekocht. De eerste 278 zijn al opgespoord en worden ongeldig verklaard.

Opnieuw in de verkoop

Het is wel goed nieuws voor iedereen zonder kaartje die graag naar Lowlands wil. De ongeldige kaarten gaan voor de normale prijs en met een nieuwe code, opnieuw in de verkoop. Dinsdag 10 mei om 11:00 gaat dat gebeuren. Lowlands laat weten dat ze door gaan met het opsporen van 'foute kaarten' tot en met de start van het festival. Er kunnen er later dus nog meer in de verkoop gaan.

Twijfels over jouw kaartje?

Voor wie twijfelt aan de geldigheid zijn eigen kaartje, is er de site www.ticketenconcertkaarten.nl in het leven geroepen. Hierop kun je controleren kijken of jouw kaartcode bij de 'foute kaarten' zit.

Club Llow

En voor wie op 10 mei ook naast de kaarten grijp of er geen geld voor heeft, is er ook goed nieuws. Je kunt ook kaarten winnen, door mee te doen met de Club Llow actie!

Ster advertentie
Ster advertentie