3FM nieuws

DI-RECT pakt 3FM Megahit met nieuwe single 'OMG It's Happening'

foto: Jelmer de Haas
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT pakt 3FM Megahit met nieuwe single 'OMG It's Happening'

De Haagse band brengt twee weken na een bejubeld optreden op Pinkpop hun nieuwe single 'OMG It's Happening' uit. Een hoopvolle track waarvan we alleen maar kunnen balen dat 'ie er op de festivalweide in Landgraaf nog niet was om massaal met z'n allen mee te zingen. Beluister de track hieronder en deze week is het 3FM Megahit!

'OMG It's Happening'

Na de prachtige ballade 'How My Heart Was Won' is het nu tijd voor wat meer uptempo. Met 'OMG It's Happening' heeft DI-RECT een potentieel anthem te pakken die goed zou kunnen dienen als soundtrack van je volgende roadtrip. Gevalletje ramen naar beneden, de wind in je haren voelen en gaan!

Zelf vertelt de band over de single: "Het liedje gaat over het vertrouwen bewaren. Hoe bang je onderweg ook soms zult zijn, het leven is een golf die jou naar je bestemming draagt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop 2023

Twee weken geleden stonden de mannen van DI-RECT op het hoofdpodium van Pinkpop 2023. Een jongensdroom die uitkwam. Na vervanger te zijn geweest in 2018 voelde deze editie als de grote Pinkpop-primeur. "Vroeger zat ik voor de televisie om Pinkpop te kijken. Het is zo te gek als die 70.000 mensen allemaal gaan springen," vertelde Spike verlangend naar het optreden vlak van tevoren in de studio van 3FM. Nou en dat gebeurde. Ze zagen, kwamen en overwonnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie